Skal din virksomhed være grønnere?

Så giv kasserede tekstiler nyt liv med DFD upcy

Det er nemt at gøre
din forretning mere miljøvenlig

Hos DFD indsamler vi alle udtjente tekstiler og genanvender dem som nye produkter – til glæde for mennesker og plusserne i dit CO2-regnskab.

Er din forretning cirkulær?

Når du skal give dine kunder, gæster eller patienter den bedste oplevelse med pletfrit tøj, duge, dyner eller lagner, kan det være svært at spare på klodens ressourcer. Også selvom vi godt ved, at tekstilindustrien er en af de store syndere, når det kommer til CO2-udledning i produktionen.

Derfor bliver vi nødt til at tænke nyt. For fremtiden er cirkulær – måske også hos dig?

Farverigt genbrug

Med konceptet DFD upcy genanvender vi alle vores kunders aflagte tekstiler og giver det nyt liv. Det giver mening for både miljøet og din virksomheds CO2-regnskab.

Et slidtagehul eller en genstridig plet lægger ikke længere et stykke tekstil i graven. I DFD upcy klipper vi pletten ud og syer stoffet om et nyt stykke tøj. På den måde er din virksomhed klædt på til den voksende efterspørgsel på klimaansvarlige løsninger.

Brug for flere argumenter?

Her får du fire gode grunde til,
hvorfor du ikke skal holde tilbage fra at vælge DFD upcy:

Din virksomhed bliver grønnere

Du bliver en del af en cirkulær økonomi frem for en lineær smid-ud-kultur efter tekstilets endte levetid. Det gør din virksomhed mere bæredygtig – og du får dermed også forbrugernes grønne hjerter til at banke.

Alle løsninger er unikke

Hvert tekstil fra DFD upcy er helt unikt og får en lille mærkat, der fortæller historien bag. Og som sløjfe på en historie kan det fx meget vel være en aflagt dug fra restauranten, der finder vejen hjem som ny kokkejakke.

Kvaliteten er (stadig) høj

Tekstil fra vaskeri-branchen har en langt højere kvalitet, end hvad der sælges B2C, da det skal kunne holde til at blive vaske mindst 200 gange. Vi undersøger altid kvaliteten nøje for at vurdere, om det kan bruges som et nyt stykke tøj.

Vi har styr på det praktiske

Det gør jo ikke noget, at det også er nemt, vel? Som del af DFD upcy behøver du ikke tænke på noget – vi leverer alt og holder styr på det praktiske. Så har du altid rent tøj klar til brug.

Hør mere om mulighederne for en cirkulær forretning

Udfyld formularen, for at blive kontaktet til en uforpligtende snak om dine muligheder.
Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Længe leve kasserede tekstiler

I DFD går vi forrest og sætter nye standarder for forsvarligt forbrug og produktion i vores branche.

I 2025 vil vi genanvende 100 procent af vores kunders tekstiler – rejsen er startet og vi er allerede godt i gang.

Konkret genanvendelse

Lagner og duge syer vi om til tjenerskjorter, kokkejakker og forklæder. Alt i frotté bliver transformeret til gæstehåndklæder til toiletter, så dine kunder ikke længere behøver at bruge engangspapir.

Løbende udvikling

Dyner bliver omdannet til, ja, dynejakker. Arbejdsbukser kan for eksempel erstatte et slidt ærme på en arbejdsjakke.
Vi arbejder hele tiden på, hvordan de kasserede tekstiler kan få nyt liv gennem nye løsninger hos vores kunder.

Vil du gøre genbrug til guld i din branche?

Når vi står sammen, kan vi for alvor gøre en forskel. Derfor vil vi invitere dig ind i et partnerskab med DFD. Det er fleksibelt og bliver skræddersyet til dine behov.

Skal vi tage ansvar sammen? Så tag fat i os ved at udfylde formularen. Så bliver du kontaktet af en konsulent, der kender netop din branche, til en snak om dine muligheder for at gøre genbrug til en naturlig del af forretningen.

Har du spørgsmål, fortæller vi hjertens gerne mere om dine muligheder.