Få en professionel
hygiejneløsning

Papir-, sæbe-, duft- og spritdispensere i højeste kvalitet.

Miljøvenlig hygiejneserie

Mindsker bakteriespredning

Optimerer forbrug

Fast levering og installering

Med få tiltag kan du gøre det nemt at opretholde et højt hygiejneniveau

Med en professionel hygiejneservice fra DFD

 • Reducerer du risikoen for sygdom og bakteriespredning.
 • Får du adgang til en bred vifte dispenserløsninger.
 • Optimerer du dit forbrug gennem smarte dispensere.
 • Får du professionel montering og løbende levering.
 • Tager du et konkret initiativ mod ansvarligt forbrug.
dfd håndfrotté i stol

Skånsom og miljøvenlig håndfrotté

Bruger du stadig papir til håndaftørring? Erstat den gamle metode med en miljø- og hygiejnecertificeret serviceløsning på håndfrotté.

DFD’s håndfrotté er fremstillet af upcyclede luksushåndklæder fra danske hoteller og kontorer som et miljøvenligt alternativ til papirbrug. De upcyclede håndfrotté efterlever de højeste hygiejnestandarder i vaskeprocessen.

Som en del af konceptet er også et udvalg af specialfremstillede dispenserløsninger til udlevering og returnering, der både sikrer nem og hygiejnisk brug og opfyldning.

Læs mere

Certificeret hygiejneserie

DFD's bæredygtige hygiejneserie er lavet af genbrugsplast, og den er verdens første til at opnå en cradle-to-cradle-certificering.

Det betyder, at serien er CO2​-neutral og indgår i det biologiske kredsløb, hvor materialerne er nedbrydelige og genanvendelige ressourcer. Med en cradle​-to-cradle-hygiejneløsning får du og din virksomhed et konkret initiativ til den grønne omstilling.

Vi tilbyder et bredt sortiment af dispensere, der dækker alle behov:

 • Sæbedispensere
 • Håndspritdispensere
 • Håndtørring og papirsdispensere
 • Duftdispensere
 • Toiletpapir
 • Papirspande
 • M.V.
Se hele hygiejneserien

Hos DFD giver vi mening til bæredygtighed på flere måder

Vi indleder cirkulære samarbejder i hele forsyningskæden, og stræber altid efter at efterlade et så positivt aftryk for mennesker, miljø og natur – Vores cradle-to-cradle hygiejneserie er et eksempel på denne indsats.

Dispenserne er produceret af kasseret plast, og når levetiden ender, bliver de smeltet og genanvendt til nye produkter. Papiret til den bæredygtige hygiejneserie består af reproduceret kasseret kontorpapir.

​Komplet og fleksibel non-touch hygiejneløsning

Jo bedre håndhygiejne, jo færre sygedage. En fleksibel og multifunktionel hygiejneløsning gør det nemmere at forebygge smittespredning.

Du lejer stander og dispenser og får løbende leveret det nødvendige sprit til døren.

Standeren er en fleksibel serviceløsning, som du kan placere der, hvor behovet er størst og flytte den, hvis behovet ændrer sig. Hvis det er på et sted med mange mennesker og stor aktivitet, er det muligt at montere to dispensere for dobbelt kapacitet og hastighed.

På standeren er det muligt at montere en bakke til opbevaring af øvrige hygiejneprodukter som f.eks. mundbind og engangshandsker.

Du får en fast kontaktperson, der kan bistå med rådgivning og vi håndterer alt fra levering, installering og løbende opfyldning efter dine behov. Det frigiver ressourcer i din hverdag.