Professionel
måtteservice

Nemt & enkelt for dig
- vi henter, vasker og leverer

Bremser snavs

Skåner gulve

Miljøvenlig vask

Fast levering

Måtteservice - nemt at gøre rent

Det regner hver 3. dag i Danmark. En professionel måtteløsning bremser vand og snavs i indgangen. Du opnår et renere og pænere indeområde – uden at gøre noget for det. Måtter er den optimale løsning både ved indgangspartier og til at skåne gulve med stor gennemgang.

Nemt og enkelt for dig

Vi henter, vasker og leverer, så du nemt og enkelt altid har rene måtter.

Du slipper for indkøb, vask og vedligehold, så du kan bruge tiden rigtigt og optimere din totaløkonomi. En måtteløsning sparer igennemsnit 44% rengøringstid og 14% omkostninger*.

Måtter af højeste kvalitet

  • Micromix – ny, bæredygtig måtte produceret af 100% genanvendt plastik.
  • Bomuldsmåtte – opsuger særligt effektivt sne og slud.
  • Nylonmåtte – slidstærk måtte målrettet opsamling af snavs.
  • Logomåtte – gengiver virksomhedens brand, budskab eller foto.
  • Aflastningsmåtte – stødsabsorberende måtte, som skåner medarbejdere.
  • Modulmåtte – en fastmonteret og slidsikker måtte.

*Undersøgelse af ETSA

​Micromixmåtte - Bæredygtig måtteservice

Som bæredygtig måtte i højeste kvalitet, fremstillet af 100% genanvendt nylon bl.a. brugt fiskegarn fremstår micromixmåtten som et af Textilias initiativer knyttet til en ambition om at nedsætte produktionen af nye råmaterialer.

Måtten er designet med den bedste opsamlingsevne og en luftgennemstrømning i bunden, der sikrer, at måtten giver den bedste performance - hver dag.

Læs mere
logomåtte

​Logomåtte - Styrk virksomhedens profil

Styrk virksomhedens profil med en logomåtte fra Textilia.

Vores eksklusive logomåtte giver dig mulighed for at gengive logo, brand, budskab eller andet motiv med Spray-ink teknik og 3-D effekt. Logomåtten fungerer derfor som en effektiv måde at byde dine kunder velkommen på, samtidig med at den tjener praktiske formål i eks. dit indgangsparti.

Logomåtten er en nylonmåtte og dermed ideel til at fjerne tørt skidt og snavs fra alt fodtøj og fungerer optimalt som dørmåtte og ved steder med stor gennemgang.

Læs mere

Gratis design af logomåtter

Vi ved at en logomåtte kan være et vigtigt tiltag i forbindelse med en virksomheds image, branding eller budskab. Derfor står vores specialiserede måttekonsulenter klar med erfaringer og gode råd til, hvordan vores kunder opnår det bedste design til deres logomåtte.

Hvis du har spørgsmål til, hvad der kan lade sig gøre eller generelt vil høre mere om en måtteløsning, så udfyld kontaktformularen for at blive ringet op.

Bliv kontaktet
bomuldsmåtte

Bomuldsmåtte - optimal sugeevne

Vores måtte af bomuld opsuger effektivt store mængder af vand, og måttens bomuldsfibre fastholder samtidig tørt skidt og snavs. Måtten fungerer derfor som en ideel løsning til alle årstider.

Bomuldsmåtten skåner og forlænger levetiden af dine gulve og er velegnet som dørmåtte eller til indearealer med meget trafik.

Læs mere

Svanemærket måttevask

Med Textilia som leverandør til din måtteservice, får du svanemærkede vaskeprocesser. Det betyder at nuværende og fremtidige kunder kan have en grundlæggende tryghed for, at vores processer overholder krav til både vaskekemi og vores generelle miljøpåvirkning.

Kravene til Svanemærket bliver løbende udviklet, og certificeringen fungerer således også som en motivation til, hele tiden at forbedre os på en lang række parametre.

Læs mere om certificeringen fra vores vaskeri i Hadsten.

Læs mere