Arbejdstøj, linned
og logistik til sundheds-
og omsorgssektoren

Linned-, beklædnings- og logistikløsninger med fokus på hygiejne, optimering af arbejdsgange og ressourceforbrug.

Hygiejnecertificeret

Bredt sortiment

Tracking & kontrol

Fleksibel logistik

Tryghed og sikkerhed er nøgleord i sundheds- og omsorgssektoren

Som dedikeret samarbejdspartner til sundhedssektoren sikrer vi levering af tøj og linned til bl.a. hospitaler, plejehjem, hjemmeplejen og omsorgsinstitutioner. En fleksibel totalløsning på tøj og linned indeholder levering, ombytning, vask og vedligeholdelse. Løsningerne er tilpasset de aktuelle behov med særlig fokus på optimering af arbejdsgange og ressourceforbrug ligesom de overholder sundhedssektorens hygiejnekrav.

arbejdstøj sundhedssekstoren

Specialiserede rådgivere skaber værdi hele vejen rundt

Vores specialiserede konsulenter har indgående viden om området for sundhed, pleje og velfærd.

Gennem rådgivning i optimale hygiejne- og tekstilløsninger samt overholdelse af DS 2451-8 og DS 2450 udvikler de sammen med vores kunder nye koncepter og løsninger, så som LEAN- og optimeringsprojekter samt automatiserings- og In-houseløsninger. Vi giver vores kunde et løfte, om altid at se hele vejen rundt i organisationen og skabe værdifulde løsninger for det enkelte hospital, plejecenter eller den enkelte klinik landet over.

Bliv kontaktet

Arbejdstøj til sundhedssektoren

Sundheds- og plejesektoren stiller høje krav til medarbejdernes arbejdstøj. Dels skal det være bakteriologisk rent, og dels skal være fuktionelt og præsentabelt.

Med en vaske- og lejeløsning fra DFD kan du vælge mellem et bredt sortiment af sikkert og hygiejnisk arbejdstøj, som kan imødekomme individuelle krav og ønsker. Vi står for indkøb, vask og udskiftning af arbejdstøj – så du kan bruge dine ressourcer på kerneopgaven.

Fordelene ved vaske- og lejeaftale:

 • Du har altid bakteriologisk rent tøj til rådighed og klar til brug.
 • Du har sikkerhed for, at vi efterlever sundhedssektorens krav til hygiejne (DS2451-8 og DS2450).
 • Du får rådgivning om valg af tøj, materialer og muligheder.
 • Hovedparten af alle tekstiler er mærket med Øko-Tex eller EU-blomsten.
 • Vaskeløsningen er Svanemærket og miljøvenlig, fordi både vand- og kemikalieforbrug er reduceret
  – sammenlignet med vask i en almindelig husstand.​
Læs mere
sengetøj sundhedssektoren

Hygiejniske dyner og puder

Vaskbare dyner og puder med bakteriebarriere er en del af vores udbud af sengeudstyr til sundhedssektoren. Al sengeudstyret overholder krav til hygiejne og arbejdsmiljø i forbindelse med håndtering og brug. Både dyner og puder er særligt udviklet med det formål, at optimere hygiejnen og lette arbejdsgangene, når du skal skifte sengetøj og lave en opredning.

 

Vores sortiment af sengeudstyr omfatter:

 • Dyner med påsyet betræk
 • Puder med bakteriebarriere
 • Madrasbeskyttelse
 • Inkontinenslagner
Læs mere
linned sundhedssekstoren

Frigør tid med en professionel linnedløsning

Med en professionel linnedløsning er du sikret, at der altid er nok linned til rådighed. Fra hygiejnecertificerede vaskerier får du en løsning, der imødekommer dine behov og branchens standarder for hygiejne. Ved at overlade vask, sortering og vedligehold til os, får du mere tid til din kernopgave.

Vi afhenter det snavsede linned og tilpasser dine leverancer efter det akutelle behov. Det rene linned sørger vi samtidig for, at levere direkte ind på dit depot. Det frigiver ressourcer i en travl hverdag.

Fordele ved en professionel linnedløsning:

 • Sortimentet følger gældende krav til kvalitet, hygiejne og funktionalitet.
 • Vi vasker og leverer løbende, så I altid har rene tekstiler til rådighed.
 • Løsningen overholder hygiejnestandard DS2451-8.
Læs mere

Lej linned til din klinik

Sæt fokus på patientsikkerhed og kvalitet med en vaske- og lejeløsning til din klinik. Hos DFD kan du få hjælp til besværet med vask og sortering af underlag til f.eks. behandlingslejer, brikse og andre overflader, som patienten er i kontakt med. Vi afhenter, vasker og leverer, så du altid har rene underlag lige ved hånden.

Læs mere

Klædt på til opgaverne på klinikken

Vores professionelle løsninger til klinikkerne omfatter arbejdstøj af høj kvalitet med en god pasform, der tillader varierende arbejdsstillinger i løbet af en arbejdsdag. Udtrykket er imødekommende, professionelt og præsentabelt. Sortimentet er nøje udvalgt på baggrund af en tæt dialog med brugerne af tøjet.

Læs mere