Drop engangsartiklerne i fødevareproduktionen og byd de cirkulære velkommen

Hårnet, overtræksko og besøgskitler af plastik. Fødevareindustrien er storforbruger af engangsartikler, og det efterlader ikke bare enorme mængder affald, men også et klimaaftryk, der kalder på alternativer.

Produktionen og den efterfølgende håndtering af plastikaffald er nemlig ikke uden konsekvenser. Tværtimod udgør det en væsentlig post i det samlede klimaregnskab, hvis ikke det bliver genanvendt. Og netop derfor kan det være en god idé at genoverveje, om engangsartiklerne af plastik nu også er vejen frem.

For selvom hygiejnen skal være i top i din fødevareproduktion, bør det ikke at være på bekostning af miljøet.

Tiden er inde til at træffe andre valg og til at udfordre brug-og-smid-væk-kulturen.

Cirkulære værnemidler til din produktion

I Textilia tilbyder vi en række cirkulære alternativer til de klassiske værnemidler af plastik. Vores løsninger er fremstillet af tekstiler, og de kan derfor vaskes og bruges igen og igen.

Hos os kan du blandt andet få genanvendelige huer, og derudover har vi gennem konceptet Textilia upcy udviklet besøgskitler og skoovertræk af vores kunders kasserede tekstiler.

Med de cirkulære løsninger bidrager du ikke alene til mindre ressourcespild, du bidrager også til et reduceret behov for at købe og producere nyt til glæde og gavn for miljøet. Alt sammen uden at gå på kompromis med de høje hygiejnekrav, som du møder i fødevareindustrien.

Sporbarhed sikrer overblik og cirkulation

Det siger sig selv, at de cirkulære løsninger kun en fordel, hvis de rent faktisk bliver brugt igen og igen. Derfor har vi chippet alle vores tekstiler, så du til hver en tid har overblik over dit forbrug og dine tekstilers aktivitet – og levetid.

Så har du ikke allerede overblik over, hvor mange hårnet eller skoovertræk, du bruger i løbet af en måned eller et år, så får du det med en cirkulær løsning fra os.

Læs mere om, hvordan du opnår høj sporbarhed.

Skal fremtiden være cirkulær hos jer?

Så udfyld kontaktformularen længere nede på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få TEXTILIA-NYT direkte
i din indbakke

Textilia mappe