Dispenserserie af genbrugsplast

Minimer bakteriespredning

Optimer forbrug

Lavet af genanvendt materiale

Løbende opfyldning

Få en certificeret og miljøvenlig dispenserløsning fra Textilia

Hos Textilia får du en certificeret dispenserserie i et stilrent design, der passer ind i alle kontormiljøer, og som gør det nemt at opretholde et højt hygiejneniveau.

Vores dispenserserie er udarbejdet med brugeren i fokus og er specielt designet til at minimere bakteriespredning og sikre et optimalt forbrug.

Udover at få brugervenlig hygiejneløsning, er du også med til at reducere aftrykket på miljøet. Vi tager nemlig ansvar for alt lige fra brug til bortskaffelse gennem bæredygtige partnerskaber.

Spar penge og ressourcer med en komplet hygiejneløsning

Der er både penge og tid at spare ved at vælge en komplet hygiejneløsning fra Textilia. Med en komplet hygiejneløsning fra os får du nemlig dækket alle dine behov gennem én og samme leverandør, herunder både forbrugsmaterialer og vedligehold.

Kontakt mig

I Textilia er fremtiden er cirkulær – det kan den også blive hos jer

Bæredygtighed er en hjørnesten i alle vores hygiejneløsninger. Det betyder, at dele af vores dispenserserie er fremstillet af genbrugsplast. Det giver dig og din virksomhed et konkret initiativ til den grønne omstilling.

Vi indleder cirkulære samarbejder for at sikre, at vores aftryk på miljø og natur er så positivt som muligt, og vi stræber hele tiden efter at innovere vores løsninger i alle led af forsyningskæden.

Jo bedre håndhygiejne, jo færre sygedage

Når du vælger hygiejneservice fra Textilia, får du adgang til en bred vifte af dispenserløsninger, som gør det nemt at minimere bakteriespredning og forebygge sygdom.

God håndhygiejne forebygger sygedage hele året rundt og er en af de bedste måder at stoppe smittespredning på arbejdspladsen.

Med vores dispenserserie er det nemt at gøre god håndhygiejne til ren rutine. Placér dem strategisk, hvor der normalt er meget trafik f.eks. ved indgange til mødelokaler. Kontakt Textilia og hør om hvordan vi kan optimere hygiejnen hos jer!

Kontakt mig

Hygiejneløsninger, der optimerer forbrug og reducerer spild

Med øje for vores kunders kvalitetsbehov har vi i Textilia konstant fokus på at levere de mest optimale løsninger. Kvalitet for os indebærer også, at vi udover at levere innovative produkter, også tager ansvar for vores produkters miljøpåvirkning – både når det gælder fremstilling, brug og genanvendelse.

Det betyder, at vi kan tilbyde cirkulære hygiejneløsninger til vores kunder. Vi mener nemlig, det skal være nemt at tage del i den grønne omstilling, så I kan optimere jeres forbrug og reducere spild og affald.

Skal vi hjælpe jer med en skånsom og cirkulær hygiejneløsning, der gør op med den lineære økonomi?