Find den rigtige måtte til dine behov

Vi servicerer alle brancher og tilpasser hver enkel måtteløsning til din virksomheds specifikke behov. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan måtteservice fra Textilia kan skabe værdi for dig.

Måtte i 100% genanvendt nylon

Det er lykkedes at udvikle den bedst performende måtte udelukkende fra genanvendt plastiknylon.

Typiske måtter med samme performance indeholder bomuld, som koster 10.000 liter vand pr. m2 at producere. Med Micromix-måtten fra Textilia undgår du helt bomuld, så du skåner miljøet.

Højeste kvalitet og performance
Micromix har den bedste opsamlingsevne af vand og snavs blandt måtterne. Du får den bedste ​performance og et mindre aftryk på miljøet i én helårsmåtte.
Micromix er designet med luftgennemstrømning i bunden, så den tørrer hurtigt over natten og er klar hver dag.
Du opnår et tørt indeområde, selvom det regner flere dage i træk.

Lad os tage en snak!

... om hvordan en professionel måtteservice kan optimere jeres indemiljø.
Udfyld formularen så kontakter vi dig.

  bomuldsmåtte

  Bomuldsmåtter med optimal sugeevne

  Textilias måtte af bomuld, Bomuld+, opsuger effektivt al snavs og væde.

  Samtidig holder bomuldsmåttens mikrofibre på det tørre snavs. Det gør bomuldsmåtter ideel til alle årstider, samt velegnet til trafikerede arealer og som dørmåtte.

  Specialiseret måtteservice
  Vores specialiserede måttekonsulenter er klar til at rådgive dig om vores bomuldsmåtter samt øvrige måttetyper, placering af måtter, størrelse og antal. Vi skræddersyr en løsning på måtteservice tilpasset 100% til dine behov og varetager vask, vedligeholdelse, udskiftning samt levering og afhentning af bomuldsmåtterne. Med en bomuldsmåtte fra Textilia slipper du for alt besværet.

  Interiørmåtter understøtter design og indretning

  Interiørmåtter fra Textilia er en ensfarvet nylonmåtte med design matchende virksomhedens profilfarve.

  Interiørmåtter opsamler effektivt tørt skidt og snavs fra alt fodtøj hele året rundt, fungerer optimalt som dørmåtte ved indgangspartier og skåner gulve på steder med stor gennemgang.

  komfortmåtte

  Reducér overbelastningsskader med en aflastningsmåtte

  Designet i vores aflastningsmåtte sikrer en stødabsorberende effekt, som aflaster kroppen og forebygger overbelastningsskader i ben og ryg for medarbejdere, som står længe op og arbejder.

  Mindre belastning af kroppen betyder færre sygedage. Aflastningsmåtter fra Textilia er med til at forbedre medarbejdernes arbejdsmiljø og velvære.

  Måtten absoberer lyd, så du reducerer støjniveauet i lokalet. Det sikrer dig et behageligt indmiljø for både medarbejdere og gæster.

  Nylonmåtte - effektfuld all-round måtte

  Textilias nylonmåtte er ideel til fjerne tørt skidt, snavs og let fugt fra alt fodtøj hele året rundt.

  En måtte af nylon fungerer optimalt både som dørmåtte ved indgangspartier og til at skåne gulve på steder med stor gennemgang.

  Nylonmåtten er  måtte lavet af genanvendt nylon fra kasseret plastik, og fungerer som den budgetvenlige model ved indgangspartier.

  modulmåtte

  Langtids holdbare
  og fleksible modulmåtter

  Textilias modulmåtter er en fastmonteret og ekstra slidstærk måtte, som kan sammensættes efter behov og areal.

  De fleksible modulmåtter er velegnet til både inden- og udendørs brug ved trafikkerede indgangspartier og fås i flere varianter. Vi tilbyder rådgivning, opmåling og montering af modulmåtter.

  Rådgivning om placering af modulmåtter
  Textilias specialiserede måttekonsulenter gennemgår sammen med dig de mest trafikkerede arealer og rådgiver om, hvor det er mest optimalt at placere modulmåtterne. Vi tilbyder også at stå for opmåling og montering af modulmåtter. ​