Vask & leje
af kliniktøj

Med en vaske- og lejeløsning fra Textilia kan du vælge mellem et bredt sortiment af sikkert og hygiejnisk arbejdstøj, som kan imødekomme individuelle krav og ønsker.

dfd sundhedssektor

Slip for besværet med vasketøjet

Med en professionel vaskeordning på kliniktøj er det nemt og fleksibelt for dig at dokumentere, at alle retningslinjer og krav vedrørende hygiejne bliver overholdt i henhold til de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR). En vaske- og lejeløsning fra Textilia inkluderer både indkøb, vask, vedligehold og levering til depotet. Du kan derfor bruge tiden på kerneopgaven i klinikken.

Vi leverer tøj, linned, hygiejneløsninger og måtter til blandt andre tandlæger, praktiserende lægeklinikker, klinikker for fysioterapi, ergoterapi og kiropraktik.​

Klædt på til opgaverne

Vi er meget opmærksomme på, at vores arbejdstøj til klinikken skal være tidssvarende og tilgodese forskellige kropstyper og præferencer. Samtidig skal tøjet være funktionelt og præsentabelt og vores erfaring er, at pasform og kvalitet af materialer er afgørende for en høj arbejdsglæde. Det er vi hele tiden opmærksomme på, og tøjet er nøje udvalgt på baggrund af dialog med brugerne af tøjet.

 

Fordele med Textilias vaske- og lejeløsning til din klinik

Altid bakteriologisk rent tøj klar til brug

Dokumentation for overholdelse af hygiejneretningslinjer (jf. hygiejnestandarden DS2451-8)

Udskiftning og reparation af tøjet ved behov​ og medarbejderændringer

Hovedparten af tekstilerne er mærket med Øko-Tex eller EU-blomsten

Vaskeordning med omtanke for miøjøet, hvor både vand- og kemikalieforbrug er reduceret​