Mød Steffen Villadsen, Køkkenchef på Molskroen

Steffen Villadsen er 39 år, bor i kystbyen Ebeltoft og har ansvaret for den gastronomiske linje på Molskroen. Steffen brænder for en bæredygtig linje, og vi har mødt ham til en snak om hvilke bæredygtighed initiativer, der kommer i spil på kroen, som for ikke så få år siden, så helt anderledes ud.

Da Steffen i 2016 overtog rollen som Køkkenchef på Molskroen satte han gang i et større sceneskift, der har vist sig at have stor betydning for både kroen og dens omgivelser. Steffen ønskede at rette fokus på lokalområdet og på bæredygtighed.

”Jeg synes jo, at maden der serveres i den her utrolig smukke gamle kro, der ligger lige ved skov og vand, selvfølgelig skal portrættere dens omgivelser. Nu er der gået 6 år, og der bliver ved med at være ting, som jeg gerne vil dreje på. Vi stræber altid efter at nærme os smagen af Mols” – Steffen Villadsen.

Steffen fortsætter med at udvide sit bæredygtighedsprogram og senest har han udvidet med uniformer fra DFD upcy, der er fremstillet af kasserede tekstiler.

Læs hele historien om Steffen og Molskroen på Ternede Fortællinger.

Om Steffen Villadsen og Molskroen

Steffen Villadsen var chef de partie på Den Røde Cottage i Klampenborg inden han blev køkkenchef på Molskroen.

Med sig i køkkenet har Steffen årets unge kokketalent, souschef Andreas Bjerring.

Molskroen har vundet ”Den grønne kløver” i Michelin Guiden 2019 og 2020

Få TEXTILIA-NYT direkte
i din indbakke

Textilia mappe